Tack för födelsedagspresenten.

Kära elever,

Det är med stor sorg vi måste meddela er att vi inte kommer att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet på Ryttarstadion. Som ni kanske vet har vi under en lång tid legat i en hyrestvist med fastighetsbolaget Ryttarstadion AB som äger fastigheterna vi använder idag. Efter nästan 60 år är vi alltså avhysta och vårt hyreskontrakt går ut 30 juni. Vi har därför inget annat val än att avveckla Östermalms ridskola.

Hästarna kommer att säljas och alla som är intresserade är välkomna att lägga bud fram till 21 maj. Därefter kommer hästarna att läggas ut på annons och vi kommer att lägga stor vikt vid att hitta ett bra hem till alla hästar. Vill du köpa en häst erlägger du en handpenning på 20% av priset (återbetalas ej) redan nu och alla hästar avhämtas efter 20 juni.

Vi försöker njuta av den tid som är kvar och avsluta med flaggan i topp.
Tack för den här tiden, vi hoppas att ni har haft lika roligt som vi!

Östermalms ridskola


Vet verkligen inte hur jag ska ta det här. Har vetat om det en längre tid men nu förstår man verkligen. Vad i helvete kommer hända sen då? Vad händer med alla vänner, hästar, allt? Tänkte försöka ta det bra och göra det bästa av situationen, men det finns liksom ingenting som går att fixa nu. Allt är borta. Poff.
This is just a terrible lie. ?

hästar 017

Macarena


Kommentarer
Postat av: Hedda♥

:( 0732017700 ♥

2012-05-08 @ 06:22:49
URL: http://heaq.blogg.se/
Postat av: Maja

BÄSTABÄSTABÄSTA ÖR <3

2012-05-11 @ 21:46:43
URL: http://ponieriders.blogg.se/
Postat av: Sandra

:(

2012-05-14 @ 20:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0